2015 YILI NİSAN AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisinin Nisan 2015 ayı mutad toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Hüseyin UĞUR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

8- KARAR:

5393 Sayılı Belediye Kanununun 33/b maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20. maddesi gereğince Üyeler arasından GİZLİ OY ile bir yıl görev yapmak üzere Rıdvan GÜNGÖR 7 oy, Ramazan SUSOY 6 oy alarak encümen üyeliğine seçildiler.

9- KARAR:

5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5 ve 21. maddesi gereğince Üyeler arasından NİSPİ ÇOĞUNLUK ile bir yıl görev yapmak üzere beş adet PLAN ve BÜTÇE KOMİSYONU üyesinin seçimi yapıldı. Nispi çoğunluk ve üyelerin oy birliği ile geçen yılın aynı üyeleri Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Hüseyin UĞUR ve Rahmi ERENOĞLU Plan ve Bütçe Komisyon üyeliğine seçildiler.

10- KARAR:

5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5 ve 21. maddesi gereğince Üyeler arasından NİSPİ ÇOĞUNLUK ile bir yıl görev yapmak üzere beş adet İMAR KOMİSYONU üyesinin seçimi yapıldı. Nispi çoğunluk ve üyelerin oy birliği ile geçen yılın aynı üyeleri Orhan SAVAŞ, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Emin ULUSOY ve Mehmet GÜNGÖR İmar Komisyonu Üyeliğine seçildiler.

Gündem gereği 2014 Yılı Faaliyet Raporunun müzakeresi ve karara bağlanmasına geçildi. Bu sırada Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞUL yerini yönetmelik gereği Meclis 1. Başkan Vekili Rıdvan GÜNGÖR'e bıraktı. 2014 Mali Yılı Faaliyet Raporu Mali Hizmetler Müdürü Hüsnü ÖZKAN tarafından okundu. Müzakere edildikten sonra kabulüne oy birliği ile karar verildi. Gündemde görüşülecek başka konu olmadığından Mayıs 2015 ayı toplantısını 5 Mayıs 2015 tarihinde saat 14:00'de yapmak üzere toplantıya son verildi.