AĞAÇ DİKME ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR...    Belediye ekiplerimiz tarafından ilçe merkezindeki caddelere ağaç dikme ...           • HALKIMIZLA GÜVENLİK VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI...       Eflani Kaymakamlığı'nın organize etti ve her ay tekrarlanan Kaymakam Sinan AŞ...           • ŞEHİTLERİMİZİN ADLARI FİDANLARLA YEŞERECEK...    Belediyemiz olarak ilçemizde yaptığımız ağaçlandırma çalışmaları...           • İLÇEMİZE MOBESE KAMERALARI KURULUYOR...       İlçemize mobese kameraları kuruluyor. İlçemizin belirli nokta...           • TOKİ BAŞVURULARI'NA İLGİ BÜYÜK...          Belediyemiz ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından ya...           • TOKİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR... Toplu Konut İdaresi Eflani Belediyesi 1. Etap projesi kapsamında yapılacak olan konutlar iç...           • ŞEHİT POLİS RECEP ÇAKIL Z- KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ...           Şehit Recep ÇAKIL Z- Kütüphanesi bugün...           • ŞAMPİYON ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ VERİLDİ...    Karabükte düzenlenen Liseler Arası Genç Erkekler Masa Tenisi Turnuva...           • 2018 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI... 2018 Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanımız İbrahim ERTUĞRUL, başkanlığında yapıldı. ...           • 696 SAYILI KHK KAPSAMINDAKİ GEÇİCİ 23 VE GEÇİCİ 24 ÜNCÜ MADDELERİNE İSTİNADEN TAŞERON İŞÇİLERİN KABUL DİLEKÇELERİ...     696 SAYILI KHK KAPSAMINDAKİ   GEÇİCİ 23 VE GEÇİCİ 24 Ü...

2015 YILI OCAK AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisinin Ocak 2015 ayı mutat toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Hüseyin UĞUR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

1-      KARAR:

Gündemin 2. Maddesi gereğince 2014 Mali Yılına ait Gelir ve Giderler ile bunlara ilişkin kayıt ve işlemlerin denetimini yapmak üzere 5393 sayılı Kanunun 25. maddesi gereğince Denetim Komisyonunun gizli oyla seçimine geçildi. Yapılan gizli oylama neticesinde; Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Emin ULUSOY ve Mehmet GÜNGÖR Denetim Komisyonu üyeliğine seçildiler.

2-      KARAR:

Gündemin 3. maddesi gereğince Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına İlişkin Yönetmeliğin Değişik 24.maddesi gereğince Belediyemizin 2015 Yılı Geçici İş pozisyonlarının tespit edilmesine geçildi. Mali Hizmetler Müdürünün açıklamalarından sonra; söz konusu yönetmelik gereğince Belediyemiz D2 grubunda yer aldığından 26 Memur kadrosu X %20 = 5,2 yuvarlama sonucu 6 adet Geçici İşçiyi 6 Adam/12ay/72 miktarında çalıştırabileceğinden konu Belediye Başkanı tarafından oya sunuldu. Yapılan oylama sonucu 2015 yılında 6Adam/12Ay/72 miktarında geçici işçinin istihdam edilmesine oy birliği ile karar verildi.

3-      KARAR:

Gündemin 5.maddesi gereğince 1 adet Avukatın Kısmi Zamanlı olarak istihdam edilmesi ve ücretinin belirlenmesine başlanıldı. Belediye Başkanının açıklamalarından sonra; 1 adet Avukatın 01.01.2015-31.12.2015 tarihleri arasında Kısmi Zamanlı olarak 5393 sayılı Kanunun 49. maddesine istinaden istihdam edilmesine, ücretinin 1. derece 1. kademesi için yapılması gereken bütün ödemeler toplamının net tutarının yarısını geçmemek üzere Maliye Bakanlığı Bütçe Kontrol Genel Müdürlüğünce belirlenecek 2015 Yılı Ücreti üzerinden ödenmesine oy birliği ile karar verildi.

4-      KARAR:

5-      KARAR:

Gündeme alınacak konulara geçildi. Gündeme alınacak konu olmadığından Dilek ve Temennilere geçildi. Başkan üyelere görüşlerini sorduktan sonra Şubat 2015 ayı toplantısını 03.02.2015 günü saat 14:00' da yapmak üzere toplantıya son verildi.