AĞAÇ DİKME ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR...    Belediye ekiplerimiz tarafından ilçe merkezindeki caddelere ağaç dikme ...           • HALKIMIZLA GÜVENLİK VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI...       Eflani Kaymakamlığı'nın organize etti ve her ay tekrarlanan Kaymakam Sinan AŞ...           • ŞEHİTLERİMİZİN ADLARI FİDANLARLA YEŞERECEK...    Belediyemiz olarak ilçemizde yaptığımız ağaçlandırma çalışmaları...           • İLÇEMİZE MOBESE KAMERALARI KURULUYOR...       İlçemize mobese kameraları kuruluyor. İlçemizin belirli nokta...           • TOKİ BAŞVURULARI'NA İLGİ BÜYÜK...          Belediyemiz ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından ya...           • TOKİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR... Toplu Konut İdaresi Eflani Belediyesi 1. Etap projesi kapsamında yapılacak olan konutlar iç...           • ŞEHİT POLİS RECEP ÇAKIL Z- KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ...           Şehit Recep ÇAKIL Z- Kütüphanesi bugün...           • ŞAMPİYON ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ VERİLDİ...    Karabükte düzenlenen Liseler Arası Genç Erkekler Masa Tenisi Turnuva...           • 2018 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI... 2018 Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanımız İbrahim ERTUĞRUL, başkanlığında yapıldı. ...           • 696 SAYILI KHK KAPSAMINDAKİ GEÇİCİ 23 VE GEÇİCİ 24 ÜNCÜ MADDELERİNE İSTİNADEN TAŞERON İŞÇİLERİN KABUL DİLEKÇELERİ...     696 SAYILI KHK KAPSAMINDAKİ   GEÇİCİ 23 VE GEÇİCİ 24 Ü...

2014 YILI HAZİRAN AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Hüseyin UĞUR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

KARAR:

Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 30.05.2014 tarih ve 476 sayılı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Hibe başvurusu ile ilgili yazısı okundu. Gündeme alınmasına karar verildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından açılan Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi hibe programı kapsamında Belediyemiz adına proje sunulmasına ve projenin başarılı olması durumunda uygulanmasına, sunulan projede Belediyemizi temsile, ilzama ve proje belgelerini imzalamaya Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRU’ un yetkili kılınmasına oy birliğiyle karar verilmiştir.

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 02.06.2014 tarih ve 79 sayılı Sayısal Halihazır Harita Etüt işi ile ilgili kredi kullanılması yazısı okundu. Gündeme alınmasına oy birliğiyle karar verildi. Başkan konu hakkında üyelere görüşlerini sordu. Oylamaya geçildi. Sayısal Halihazır Harita Etüt işinde kullanılmak ve maliyetin %50’lik kısmı "İller Bankası Anonim Şirketi Yıllık Kardan Ayrılan Ödeneğin Kullandırılmasına İlişkin Yönetmelik” çerçevesinde aktarılacak ödenekten karşılanmak üzere İller Bankası A.Ş.’den 140.000.-(Yüzkırkbin)-TL kredi kullanılmasına, Krediden kaynaklanacak anapara, faiz, denetim giderleri, komisyon, vergi, resim, harç, ücret vs. ödemelerin, İller Bankası A.Ş’ ce teminat olarak alınacak Belediyemiz gelirlerinden ve İller Bankası A.Ş. ve Maliye Bakanlığınca dağıtılan yasal paylarımızın mevzuattan kaynaklanan herhangi bir kesinti oranına bağlı kalmaksızın tamamından (%40’ın dışında ve %100’üne kadar) karşılanmasına, kredi teminatına konu gelirlerden krediye ilişkin ödemelerin karşılanamaması halinde, bu krediyle elde edilen tesis, inşaat ve her nevi gayrimenkul ile araç, gereç ve malzemenin, İller Bankası A.Ş’ ce talep edildiği takdirde aynı şartlarda ve talep tarihinde İller Bankası A.Ş. adına ipotek veya rehin edilmesine, İller Bankası A.Ş’ ce   Belediyemize kullandırılacak krediye ilişkin olarak her türlü sözleşmeyi ve evrakı imzalamaya ve kredi ile ilgili devam eden işlemleri yürütmeye, Belediyemiz mülkiyetindeki her türlü gayri menkulü İller Bankası A.Ş.’ye ipotek vermeye, Belediyemizin her türlü gelir, hak ve alacaklarını İller Bankası A.Ş.’ye terhin ve temlik etmeye, Belediyemize ait her türlü ticari işletmeyi İller Bankası A.Ş.’ye rehin vermeye, İller Bankası A.Ş’ nin mevcut mevzuatı ve bunda meydana gelebilecek her türlü değişiklik çerçevesinde, 5393 Sayılı Belediye Kanun’un 68. maddesinde yer alan koşulların yerine getirilmesi kaydıyla krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanı’nın yetkili kılınmasına oy birliğiyle karar verildi.

Dilek ve temennilere geçildi. Rahmi ERENOĞLU’ nun Pazar yerinde Hayvanların tartılması için Kantar konulması ile ilgi çalışma hakkında bilgi istedi. Başkan gerekli çalışmalar, kapalı yer temini ve fiyat araştırmasının yapıldığı hakkında üyelere bilgi verdi. Temmuz 2014 Mutat Toplantısının 01.07.2014 tarihinde saat 14:00’ da yapmak üzere toplantıya 14:45’ te son verildi.