AĞAÇ DİKME ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR...    Belediye ekiplerimiz tarafından ilçe merkezindeki caddelere ağaç dikme ...           • HALKIMIZLA GÜVENLİK VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI...       Eflani Kaymakamlığı'nın organize etti ve her ay tekrarlanan Kaymakam Sinan AŞ...           • ŞEHİTLERİMİZİN ADLARI FİDANLARLA YEŞERECEK...    Belediyemiz olarak ilçemizde yaptığımız ağaçlandırma çalışmaları...           • İLÇEMİZE MOBESE KAMERALARI KURULUYOR...       İlçemize mobese kameraları kuruluyor. İlçemizin belirli nokta...           • TOKİ BAŞVURULARI'NA İLGİ BÜYÜK...          Belediyemiz ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından ya...           • TOKİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR... Toplu Konut İdaresi Eflani Belediyesi 1. Etap projesi kapsamında yapılacak olan konutlar iç...           • ŞEHİT POLİS RECEP ÇAKIL Z- KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ...           Şehit Recep ÇAKIL Z- Kütüphanesi bugün...           • ŞAMPİYON ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ VERİLDİ...    Karabükte düzenlenen Liseler Arası Genç Erkekler Masa Tenisi Turnuva...           • 2018 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI... 2018 Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanımız İbrahim ERTUĞRUL, başkanlığında yapıldı. ...           • 696 SAYILI KHK KAPSAMINDAKİ GEÇİCİ 23 VE GEÇİCİ 24 ÜNCÜ MADDELERİNE İSTİNADEN TAŞERON İŞÇİLERİN KABUL DİLEKÇELERİ...     696 SAYILI KHK KAPSAMINDAKİ   GEÇİCİ 23 VE GEÇİCİ 24 Ü...

2014 YILI MAYIS AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisi Belediye Başkanı Vekili Erdal KARAMAN'ın başkanlığında, üyelerden  Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Hüseyin UĞUR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

KARAR:

Gündemin 2. Maddesi gereğince 2013 Yılı Kesin Hesabının müzakeresine başlanıldı. Bu hususta Mali Hizmetler Müdürü’nün yazılı açıklamaları okundu. Bu sırada üyelerden Mehmet Güngör’ün toplantıya iştirak ettiği görüldü. Müzakere edilmesini müteakiben 2013 Mali Yılı Kesin Hesabı 5393 Sayılı Kanunun 18/b maddesine istinaden oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesine konu Ulugeçit Köyü Muhtarlığı’nın; Belediyemizin Çalışlar Mahallesi içme ve kullanma suyu şebekesinden Ulugeçit Köyü Karyağdılar Mahallesi’ne su verilmesi konulu talebi okundu. Müzakere edildikten sonra; Belediyemiz içme ve kullanma suyu şebekesinden Ulugeçit Köyü’ne Maksimum saniyede 0,5 Lt’sn su verilmesine, ücretinin Merkezdeki meskenler için belirlenen 1. Kadame (01-50 M3) ücretinin % 50’si oranında alınmasına oy birliği ile karar verildi.

Gündemin 4. Maddesi gereğince Karabük Kültür ve Turizim Koruma ve Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği Başkanlığının 10.04.2014 gün ve 11 sayılı yazılarının görüşülmesine başlanıldı. Konu ile ilgili yazı okundu. İlimiz merkezinde 'Karabük Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı ve Hizmet Birliği (KARTAB)' adı altında Bakanlar Kurulunun 21.01.2008 gün ve 2008/13157 sayılı kararı ile kurulmuş olan birliğe Belediye Meclisimizin 07.04.2009 gün ve 22 sayılı kararı ile katılım kararı alındığı anlaşıldığından; Birlik Tüzüğünün 7. Maddesi 3. Parağrafı ‘’Birlik Meclisinin seçilmiş üyelerinin görev süresi, Mahalli İdare ile sona erer.’’ Hükmü gereğince yeni üye seçimine geçildi. Yapılan Gizli oylama neticesinde; Ramazan Susoy ile Rıdvan Güngör 5’er oy aldıklarından kura çekildi. Kura sonucunda Ramazan Susoy Asil üyeliğe, Rıdvan Güngör Yedek üyeliğe seçildiler.

Gündemin 5. Maddesi gereğince Batı Karadeniz Kalkınma Birliği’nin (BAKAB) 08.04.2014 tarih ve 05 sayılı üye seçimi konulu yazılarının görüşülmesine geçildi. Konu ile ilgili yazı okundu. Üye mahalli idare birimlerinin başkanları Birliğin doğal üyesi olduklarından diğer üye seçimlerine geçildi. Yapılan gizli oylama neticesinde; Rıdvan Güngör 5 oy ile Asil üyeliğe, Ramazan SUSOY 4 oy ile Yedek üyeliğe seçilmiş oldular.