/userfiles/654.png

Canlı Yayın

Anket
İstatistikler
Toplam: 1154371
Aktif: 6
Bugün: 133
Dün: 535
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

ÖZER MATLI ve BELEDİYE BAŞKANIMIZ İBRAHİM ERTUĞRUL KAHVALTIDA BULUŞTU…

 

 

 

     Ülkemizin tarım, gıda sanayi sektöründe faaliyet gösteren PROYEM, BURDAN YUMURTA, BURDAN PİRİNÇ gibi markaları bünyesinde barındıran MATLI A.Ş. nin patronu Özer MATLI belediye başkanı İbrahim ERTUĞRUL’un daveti üzerine ilçemize geldi. Sabah erken saatte Eflani’ye teşrif eden MATLI, Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL, İş adamı Erol KARADENİZ, Yusuf ÖZDEMİR, Ak Parti ilçe başkanı Ersin CEBECİ, İl genel meclis üyesi Ahmet KOÇ, İl genel meclis üye adayı Mesut AYDIN ile birlikte sabah kahvaltısı yaptı.

Bir saate yakın süren görüşmede, MY Okulu, ilçenin gelişme potansiyeli, geçim kaynakları, tarihi, kültürü, turizm potansiyeli ve tarım hayvancılık konularında bilgi alan MATLI, özellikle ilçeye kurulan “Tarımsal Üretim ve Yönetim Meslek Yüksek Okulu” üzerinde durdu.

MATLI, “İlçenizde kurulan MY Okulu, bizim gibi tarım, gıda ve hayvancılığa yönelik sanayi kuruluşlarının eleman ihtiyacına cevap verecek nitelikte. Okul müdürü atandığında kendisi ile görüşelim, bilgi ve tecrübelerimizi aktaralım ve sektörün beklentilerine cevap verecek bir okulu birlikte kuralım. Burada yetişen öğrenciler iş bulsun ve tercih edilen bir okul olsun. Hatta bu bölümlerde okutabilmek için veliler sizden torpil yapmanızı istesin. Bizde okulun ihtiyaçlarının karşılanması için üzerimize düşeni yapalım” dedi.

Belediye başkanı ERTUĞRUL ise, “ sizi ilçemizde ağırlamaktan ve özellikle MY Okulu ile ilgili düşüncelerinizden dolayı son derece mutluyum. İlçemizin ve ülkemizin hayrına olacak bir adımın arifesinde vereceğiniz destek bizim için gerçekten çok önemli. Daha önce de bizi bir araya getiren, tanıştıran ve bu gün buluşturan sayın Erol KARADENİZ kardeşime de teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Belediye başkanı ERTUĞRUL’ u davet eden MATLI, “daha önce sizi MATLI ailesi olarak ağırlamıştık, bundan sonrada aramızda görmek istiyorum” dedi. Özer MATLI vedalaşarak ilçemizden ayrıldı.

 

ÖZER MATLI KİMDİR…

 

MATLI A.Ş. yönetim kurulu başkanı olan Özer MATLI, Bursa AK Parti Milletvekili Önder MATLI’nın ağabeyidir. MATLI A.Ş. bünyesinde, Türkiye geneline dağılmış PROYEM markası ile yem üreten altı adet yem fabrikası, BURDAN markası ile üretim yapan Türkiye’nin en modern yumurta üretim tesisleri , BURDAN PİRİNÇ, ÖMER MATLI hayvancılık akademisi, TAM YAĞLI SOYA ÜRETİMİ, MISIR KURUTMA TESİSLERİ, İÇ DIŞ HAMMADDE TİCARETİ yapan şirketler ile gıda üretim şirketleri bulunmaktadır. MATLI A.Ş. ülkemizin en büyük 200 şirketi arasındadır.

Haber tarihi: 20 / 03 / 2014
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: BELEDİYE BAŞKANIMIZ İBRAHİM ERTUĞRUL ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ...
Sonraki: ÇANAKKALE GEZİSİ






    

 

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: UTasarım